Kiinnostaako Kirjamessut? Arvonta!

 

Tulevalla viikolla on jälleen - tai viimein - taas aika nauttia kirjoista ja kirjallisuudesta Helsingin messukeskuksessa! Koska viime vuonna Helsingin kirjamessut jäivät pandemian vuoksi väliin, moni odottaa tämän vuoden messuja entistäkin enemmän. 

Neljän päivän ohjelma tuntuukin olevan pullistuttavan täynnä! Olen itse käynyt läpi vasta torstain tarjonnan, ja jo se tuntui jatkuvan loputtomiin. Olen menossa messuille ainakin torstaina sekä sunnuntaina, mutta saattaa olla, että kengät kääntyvät kohti Pasilaa lauantainakin. Hieman kuitenkin jännittää, millainen massa ihmisiä on messuilla vastassa ja miten turvavälien pitäminen ennen niin ruuhkaisilla messuilla edes onnistuu. 

Mutta rokotettuna ja maskitettuna luotan arjen turvalliseen jatkumiseen. Kävin lyhyesti kuun alussa Turun kirjamessuilla, eikä siellä ainakaan perjantaina pitänyt stressata olosuhteista; ihmisiä ei ollut tungokseen asti.

Sain Messukeskukselta mahdollisuuden arpoa kaksi pääsylippua kirjamessuille, joten jos sinua kiinnostaa, mitä nykykirjallisuudessa oikein tapahtuu ja mitkä kirjat kannattaisi hankkia vaikkapa joulun varalle, osallistu arvontaan Facebook-sivuillani! 

Arvon PDF-liput keskiviikkona 27.10. klo 14 ja ilmoitan voittajille FB:n kautta. Jos haluat osallistua arvontaan mutta et käytä Facebookia, kommentoi toki alle halustasi olla mukana arvonnassa! Pääsylipuilla voi osallistua myös virtuaalimessuille, sillä osa ohjelmasta striimataan. Lue lisää tästä kirjamessujen sivuilta: Helsingin kirjamessut.

Arvottava lippu on kertalippu ja käy messuille minä päivänä tahansa.

Lukemisen kirjailoa kaikille!

***  

OSALLISTU ARVONTAAN FACEBOOK-SIVUILLANI: Aina joku kesken


Kuva: Messukeskus / Emmi Kähkönen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kun Olly Donner vei sydämeni

Miksi Oneiron on ongelmallinen proosateos – vai onko?